utorak, 4. listopada 2011.

Poznato je da se danas svijet brzo kreće, pogotovo ako spominjemo industriju igara, kako PC igara tako i online igrica. Zanimljiva pojava je da neke igrice nikada nisu zastarjele. Generacije i generacije mladih i starih nasljeđuju čari online flash igrica od Super Maria do raznih igara za djevojčice.

Ako usporedimo razvoj PC ili PS igara unazad 1-5 godina, naići ćemo na ogromnu razliku od same izrade, tehnologije i do načina prezentiranja samih igara. Flash igrice se nisu gotovo ništa promijenile unazad desetak godina. Čak štoviše, mnogi traže stare dobre online igrice od kojih su najviše danas popularne igre za djevojčice, igre razmišljanja, auto moto igrice i slično.

Jedan od razloga popularnosti online igara je njihova jednostavnost i prilagođenost mlađim uzrastima. Online flash igrice također imaju svoju publiku i kod starije populacije koji su više za komplicirane misaone igre.
Igre za djevojčice još uvijek drže popularnost na našim prostorima na samom vrhu i to najviše igre oblačenja, šminkanja, igrice avantura, puzzle, igre kuhanja i sl. Danas kada možemo biti svjedoci da svaki dan novim tehnologijama zamjenjujemo stare, pravo je čudo da flash igrice i dalje drže svoju popularnost te konkurenciju kako na našim web prostorima tako i u svijetu.